Jenske (16) uit Emmen verovert plek in eerste elftal SV Meppen

Spelen in het eerste dameselftal bij SV Meppen en dat terwijl je nog maar 16 bent. Het is niet voor velen weggelegd, maar Jenske Steenwijk uit Emmen flikt het hem. Vorige maand ontving het voetbaltalent het nieuws dat ze doorstoomt naar de top van de Duitse club.

 

Ergens was het onvermijdelijk dat Jenske de voetballerij in zou gaan. Haar vader, Nitesh Djoegan, trapte ook geen onverdienstelijk balletje bij onder meer profclub DWS in Amsterdam. De liefde bracht Nitesh naar Drenthe, waar hij met Esther zowel Jenske als zoon Justin kreeg.

 

Esther zwom en speelde volleybal en badminton. De sportiviteit ging er bij beide kinderen met de paplepel in. Want beide brengen het grootste deel van hun tijd door op het voetbalveld. Lees verder bij RTV Drenthe