COMPETITIE-INDELINGEN CATEGORIE A SEIZOEN 2021/’22 BEKEND

Vandaag zijn de indelingen voor de categorie A voor het seizoen 2021/’22 gepubliceerd. Vanaf dit moment zijn de indelingen te zien op voetbal.nl, zowel op de website als in de app. We kijken enorm uit naar het nieuwe seizoen, waarvan we hopen dat het op een normale manier kan verlopen zonder beperkingen vanwege corona. De realiteit is helaas dat corona nog niet achter ons ligt. We bereiden ons dan ook voor op verschillende scenario’s, zodat we gedurende het seizoen snel kunnen schakelen mocht de situatie daarom vragen. Kortom; we kijken met veel plezier en met een optimistische, maar ook realistische blik uit naar het seizoen 2021/’22.

 

Sportieve wensen en geografische indeling

 

Een sportieve en spannende competitieopzet staat voor de KNVB voorop bij de indelingen van de competities. Het uitgangspunt is om zo veel als mogelijk tegemoet te komen aan de sportieve wensen van de verenigingen. 

Lees het programma op de site van de KNVB