Steeds meer TOPklasse clubs vragen aan ons om talentvolle meiden/vrouwen...

Vanmorgen dus ook weer. Omdat we 2 meiden hebben gescout van ACV Assen en hebben aangeboden bij Be Quick '28 merken we dat er steeds meer vraag komt. Maar is de Topklasse dan zoveel slechter dan  bepaalde clubs in de Eredivisie? Laatst de training gezien bij Rijnvogels en dat was ook nog van zeer hoog niveau. Trainen echt met een doelstelling, een bedoeling en dan de passie en bezieling dat van de meiden afkomt. En rondom de selectie keurig verzorgd wat past bij een ambitieuze club.

 

Nu zijn er 4 Topklassers uit diverse regio's die ons gevraagd hebben speelsters van behoorlijk niveau, denk aan hoofdklasse, 1e en 2e klasse die graag op topklasse niveau of hoger willen uitkomen. Inmiddels is dat gebleken bij Rijnvogels. En een keepster uit het Oosten bij DTS Ede. Inmiddels vraagt een Zeister club ook of we nog talent weten.

 

Daarom hebben we besloten een speciiale scoutingsavond te organiseren voor BVO's en Topklasse clubs. Waarbij jonge talenten vanaf 17 jaar welkom zijn aangezien er ook al belofteteams worden geformeerd.

 

Op dit moment is een locatie gezocht, in het landelijke Groene Hart bij sv Zevenhoven wordt dat georganiseerd. 3 September a.s. op de vrijdagavond zal dat plaats vinden. Daarbij nodigen we de BVO 's en Topklasse clubs uit. Indien ze niet kunnen mogen wij spelers aanbieden bi diverse clubs. Wellicht kunnen stages al worden aangeboden want het nieuwe seizoen komt ook alweer in het vizier. Hiervoor starten we weer een advertentie campagne op Facebook en Instagram.