Bij deze Vlaamse club speelt de jeugd geheel gratis

VCJ Heur-Sluizen breidt gratis jeugdwerking uit

 

Derdeprovincialer VC Jekervallei Heur-Sluizen is de start van het nieuwe seizoen begonnen voor het tweede jaar op rij met een diner op de middenstip voor alle partners van de club. Hoofdsponsor Maes Containers had een verrassing in petto met een ballonvaart. 

 

Zij zorgen ervoor dat mijn grote droom om kinderen gratis te laten voetballen werkelijkheid kan worden. Het is een initiatief waar je zoveel vreugde van de kinderen en ouders terugkrijgt. Je weet dat we een groot talent in onze rangen hebben met Chima Ezechukwu een kereltje van vijf jaar. STVV en RC Genk wilden hem graag aanwerven. Chima en zijn mama kozen om bij ons te blijven. Genk had een leuk voorstel om Chima één keer per maand te laten meetrainen in hun talentengroep. Lees het verhaal van Peter Nelissen in Het Laatste Nieuws