TOPIC: we krijgen een vraag! Hoe ga jij beginnen?

Ik ben inmiddels al een beetje aan het voorbereiden voor komend seizoen, omdat ik namelijk met een jaarplanning wil gaan werken. Het is niet de bedoeling dat ik nu al elke training precies voorbereid inclusief alle oefeningen enzo, maar ik wil wel gaan werken volgens een 'curriculum', een schema met op welke aspecten ik ga trainen tijdens welke dagen/weken. Heeft iemand hier ervaring mee, en dan met name bij de pupillen (JO11-pupillen 2e klasse) of een voorbeeldje dat iemand misschien zou kunnen delen?

 

Ik heb inmiddels wel al een idee welke aspecten ik wel/niet wil gaan behandelen, maar ik vind het met name lastig om te bepalen hoe ik dit in de praktijk ga brengen? Modules/thema's van hoeveel weken? Verdedigende thema's afwisselen met aanvallende of meteen alles in 1x?

 

Ook weet ik nog niet hoe ik dan de trainingen zelf het beste op kan bouwen, omdat je zowel 'tactische' als technische aspecten traint. Bijvoorbeeld elke warming-up een halfuur pure techniektraining met 1 bal p.p. of tijdens de training op maandag techniek trainen en woensdag meer wedstrijdgericht. Ben erg benieuwd naar jullie ervaringen!