Uniek bij Enter Vooruit: digitale reclameborden die tegelijk stroom opwekken en de lucht zuiveren

Foto: Enter Vooruit
Foto: Enter Vooruit

Op Sportpark “de Werf”, thuishaven van v.v. Enter Vooruit is afgelopen dagen een hagelnieuw Greenboard systeem geplaatst. Dit systeem is eigenlijk een “slim” reclamebordensysteem waarbij de borden als een soort driehoek draaibaar zijn.

 

Op deze manier kunnen de borden doordeweeks dienst doen als zonnepaneel en op zaterdag als reclamebord. De derde kant dient als fijnstoffilter.

 

Begin van verduurzamingsslag

 

Naast de 12 draaibare reclameborden/zonnepanelen die het systeem bevat, is in het midden ook een LED scherm geplaatst van meer dan 3 meter breed. Hierop kunnen sponsoren bewegende animaties en/of filmpjes plaatsen. Dit springt natuurlijk erg in het oog. De opbrengsten van de zonnepanelen en de verdiensten van de sponsoruitingen op het LED worden volledig geïnvesteerd in het verduurzamen van het Sportpark. Dit kan voor bedrijven een echte meerwaarde zijn, dat zij als exclusieve partner van EV meehelpen de club energieneutraal te maken. Meer info bij vv Enter Vooruit