· 

Vacature: Kun jij talent herkennen?

Voetbal Totaal zoekt bij voorkeur ervaren scouts (voetbal) die contacten hebben met diverse betaalde clubs. Ervaring in scouten is belangrijk.

 

We kijken naar handelingen met en zonder bal. Binnen aanvallen, verdedigen en omschakelen.

 

Tijdens deze dag worden er trainings partijvormen en wedstrijden gespeeld. Scouten is vooral tijdens partijvormen en wedstrijden het best te bekijken.Worden veel kleine(re) clubs overgeslagen? Wil jij jezelf laten zien? Voor spelers, speelsters, keepers en keepsters vanaf 8 t/m 22 jaar. Spelers/sters worden naar leeftijd ingedeeld.

 

Wat ga je doen. een paar keer maand organiseren we deze dagen op diverse locaties en vewachten we dat je op tijd aanwezig bent om ook speelvelden uit te zetten. Je krijgt je eigen teams, in de ochtend onderbouw en middag bovenbouw en die ga je bekijken, beoordelen en opschrijven. Kun je talent herkennen? Na afloop komen we nader bij elkaar en bespreken we de spelers die je zijn opgevallen. Tevens zullen er ook clubs kijken maar ook wij doen ons werk.

 

We starten vanaf 09.00 uur tot ca. 16.00 uur.

 

We vragen ook 65 plussers te reageren aangezien ze een behoorlijke kijk op voetbalspelers en speelsters hebben.

Werken op een avond en/of een weekend(zondag) heeft onze voorkeur. 

Uurloon vanaf 14,50 excl. reiskosten.

 

Reageren via onderstaand formulier             

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.