Waarom schrijven over voetbal? En dat in een magazine zonder te bladeren?

Ja waarom doen we dat. Al voldoende activiteiten denk je dan. Dat klopt, maar media en schrijven over je favoriete sport blijft boeien. Want je bent nooit uitgeschreven. Uitgeven is gewoon een leuk vak, maar niet meer in print maar gewoon online. Omdat je magazine zelfs compleet leesbaar is op mobiel zonder het magazine uit elkaar te trekken. Dat is met de nieuwe templates niet meer nodig.

 

Er zijn zoveel onderwerpen waarover geschreven kan worden. We pikken gemiddeld drie verenigingen eruit. In dit geval GeuzenMiddenmeer, Zwaluwen Utrecht 1911 en Rijnvogels. Maar ook,  wat is scouting? En hoe doe je dat? Voeding? Letten we op wat kinderen eten? Gaan we ze volstoppen voor een training of een wedstrijd of kijken we wat we doen? Maar ook hoe om te gaan met kinderen en hoe doen we dat. Is dat allemaal wel verantwoord hoe we met ze omgaan? Zijn we daarin getraind? 

 

Is de focus van een trainer wel gericht in opleiden, ontwikkelen of wil hij graag winnen met zijn team? Hoe zit selectiebeleid in elkaar? Waarom worden teamindelingen bewust na 15 juni bekend gemaakt? Waarom worden meisjes weggestopt in lagere jongensteams? Is daar wel beleid op gemaakt? Hoe gaan we om met ouders? Mogen ze nog wel bemoeien met de leiding? Wie heeft de leiderschap? Wat is leiderschap? Waarom trainen we eigenlijk? Waarom worden de trainers bij de basis(onderbouw) zo onderbetaald? Moeten we daar niet iets voor bedenken? 

 

Je ziet er zijn zat onderwerpen om over te schrijven en dat zullen we ook zekeer doen. wellicht kunnen we een kleine bijdrage leveren om het publiek te bereiken en een andere mindset te creeëren.

 

Wil jij het magazine gratis ontvangen? Klik hier