Tijd voor de prof-jeugdtrainer in amateurland!

Een mooie oplossing door Carlo Kastermans 

 

Het is augustus 2021 en talloze voetbalclubs Facebooken, Twitteren en Instagrammen er bijna dagelijks op los. "Trainer gezocht voor de O17-2, O17-2, O17-3, O13-3, O13-4, O19-2, O11-4 en O11-5". En wie reageren daarop? Niemand! "Heb het niet gezien", "Heb geen tijd" en "Wacht even, dan ik verzin een excuus" zijn de reacties zodra je ze persoonlijk aanspreekt.

 

Er is echter één grote troost, al heb je er niets aan, vrijwel alle amateur voetbalclubs hebben hetzelfde probleem. Ieder jaar weer is het een enorme opgave voor het technisch kader om het rond te krijgen. De vraag is dan ook hoe lang deze mensen dat nog volhouden? Dit is namelijk het minst leuke deel van de functie, het bedelen om heel alstublieft training te komen geven.

 

Hoe nu verder?

Lees het verhaal verder op linkedin en wat is jouw mening?