Eindelijk: Selectiewedstrijden bovenbouw...niet alleen onder en middenbouw

Ja die gaan er komen., We hebben zoveel spelers gehad op de scoutingdagen dat we voldoende spelers kunnen uitnodigen voor de selectie wedstrijden bovenbouw. De beste spelers gaan uiteindelijk tegen een BVO spelen.

 

Datum:

19 oktober om 14.00 uur op locatie vv Nederhorst.

 

Najaar

Wat we gaan doen is de speler meer in beeld brengen. Spelers tegen elkaar laten spelen en dan uiteindelijk de geselecteerde spelers in het selectieteam onderbrengen om tegen een mooie BVO te laten spelen. Dan kunnen ze zich meten met de beste spelers bij een BVO. Inmiddels hebben we kontakten gehad met een drietal zaakwaarnemers die dit plan zeker zien zitten. Zij kijken juist alleen naar bovenbouw. en doen zaken voor jongens en Nederland en Buitenland.

Dat geeft ons het plezier om dit ook uit te voeren. Puur en alleen bedoeld voor de bovenbouw. 17 jaar en ouder!  Binnenkort gaan de uitnodigingen de deur uit.