TOCH G-VOETBALDAG VOOR G-TEAMS BVV BARENDRECHT

ormaal gesproken is sportpark De Bongerd de eerste woensdag van augustus het decor van de landelijke G-voetbaldag, maar vanwege de coronamaatregelen kon dat evenement helaas opnieuw niet doorgaan. Toch organiseerde Coaches Betaald Voetbal, in samenwerking met de KNVB en Fonds Gehandicaptensport, een speciale dag voor G-voetballers. Als de spelers niet naar Barendrecht kunnen komen, dan gaan de coaches wel naar de spelers toe: CBV Coaches on Tour!

 

De traditionele gastheer BVV Barendrecht kreeg daarom bezoek van de Rotterdamse buurman Feyenoord. Jeugdtrainers Gaston Taument, Cor Adriaanse en Davey van den Berg van de Feyenoord Academy gaven woensdag een gasttraining aan de G1 en G2 van BVV Barendrecht. Betaald voetbal scheidsrechter Clay Ruperti leidde de afsluitende partij in goede banen.

 

De G-voetballers van BVV Barendrecht genoten uiteraard van de bijzondere training van de Rotterdamse profclub. Na afloop ging het gezelschap op de foto. De G-voetballers van Barendrecht waren overigens niet de enige gelukkigen, want door het hele land werden betaald voetbal coaches gekoppeld aan regionale amateurverenigingen. Zo kregen ruim 600 voetballers met een verstandelijke of lichamelijke beperking toch nog een onvergetelijke middag! Bron bvv Barendrecht