Steeds meer toeleggen op de AMVA om nog groter te worden...

Ja dat is een loffelijk streven. Van je hobby je werk maken? Ja kan en gewoon ervoor gaan. We merken en zien dat er steeds meer meiden onze kant opkomen. Uit diverse regio's. Almere, Amsterdam, Diemen, Lisse, Woerden, Nieuw Vennep enz. En als je ziet dat 6 talentvolle meiden van sv Diemen meekomen. Dat geeft voldoening en willen nog beter worden. 

De regio is mooi in het landelijke Groene Hart, weg van de snleweg, weg van de drukte en in alle rust hard werken  om beter te worden. 

 

Ook de discriminatie mag niet meer voorkomen. Naast het trainen helpen we de meiden dat ze niet ondergewaardeerd worden bij hun club maar kansen krijgen bij de jongens en bij voorkeur in 1e jeugdteams. Hiervoor gaan we ons inzetten.

3 September komen we bij elkaar waarbij we ook een heuse scoutingsdag hebben en nu inmiddels 16 meiden komen. Ook weer van verre om ze eventueel onder te brengen bij een vv Alkmaar, Willem II, Excelsior of bij een Topklasser als Rijnvogels.

Meiden stage mogen lopen bij een BVO of een Topklassser. Graag zelfs en ons zelf op de kaart zetten. 2 Meiden gaan al op winterstage bij Rijnvogels. Maar we hebben ook een open dag...en komen er ook meer dan 20 meiden bij.   

 

Media:

Door middel van o.a. het online magazine. Sponsors hebben zich gemeld en krijgen op de site een verhaal, een vermelding, en we organiseren eeen sponsordag en een netwerkbijeenkomst in de regio. Kunnen bedrijven met elkaar netwerken. "De club van 50."

We nemen ze mee naar de wedstrijden tegen de andere academies. 

In Regio Zevenhoven en Nieuwkoop zijn ruim 1.700 bedrijven....

Daarnaast zijn we bezig met wedstrijden tegen andere academies in  Groningen, Twente, Achterhoek en Breda. Leren van elkaar en succesbeleving in beter worden ervaren.