· 

Persbericht voor de Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie Collegetour met Sarina Wiegman

Beste Amsterdamse Meisjes Voetbal Academie,

 

Op 27 augustus nemen wij een aflevering op van College Tour met Sarina Wiegman, bondscoach van het Nederlands vrouwenelftal. Voor deze uitzending zijn wij nog op zoek naar jonge voetballers die het leuk vinden om in de zaal aanwezig te zijn.

Zijn er bij de AMVA misschien meisjes geïnteresseerd om hierbij aanwezig te zijn? De opname begint om 13:45 in stadion de Galgenwaard in Utrecht.

 

Let op dat bezoekers bij binnenkomst een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve testuitslag moeten kunnen laten zien in de CoronaCheck app.

 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de volgende link: https://kro-ncrv.nl/meld-je-aan-voor-sarina-wiegman . Meld je aan voor Sarina Wiegman! | KRO-NCRV Na periodes als assistent- en interim-bondscoach, kreeg Wiegman in 2017 de leiding over de Nederlandse vrouwen.

Daar behaalde ze veel successen mee: voor het eerst Europees Kampioen, de eerste keer in de finale op het WK én deze zomer stond ze voor het eerst in de geschiedenis met Oranje op de Olympische Spelen. kro-ncrv.nl Hartelijke groet, Bella Felix Redacteur College Tour