Ook spelers kunnen het plezier terug vinden. Dit doen we ook!

Bij scouten komt niet alleen kijken of een speler naar een BVO, maar kunnen we meer betekenen. Ook spelers helpen om zich verder te kunnen ontwikkelen is van belang. Nu zagen we ook zien dat spelers willen stoppen. Maar dit doen we ook! Het plezier terugbrengen. Kansen krijgen en benutten.   

 

"ik zou je op de hoogte houden. Op dit moment traint Jorrit als stage bij RKAV JO17-1. Een van de eigen keepers heeft een gebroken vinger. Dus Jorrit mag een paar weekjes meetrainen. Waarschijnlijk maandag en dinsdag

Jorrit heeft genoten. Morgen weer 😃"

 

"Goedemorgen Marcel, Ik heb net te horen gekregen dat ik naar A3 ga ipv a2 bij Vv-Hoogezand. Ik heb direct de trainer een bericht gestuurd wat de reden was dat ik niet bij de selectie zat van a2. Ik heb ook gezegd dat ik nog niet heb kunnen laten zien wat ik kan. En ik kreeg als reactie: Heb 16 man geselecteerd. Ik ben trouwens veel aan het trainen om beter te worden en ik loop 4x in de week hard. Ik had ook het mailtje gezien voor de scoutingdag. Dat is voor mij helaas niet te doen. Ik zit dan met school, dan ben ik met het ov 8 uur onderweg intotaal. Als er in de toekomst weer een scoutingdag komt, ben ik daar zeer graag bij. Om te kunnen laten zien dat ik het kan, en dat ik nog steeds train om beter te worden. Heeft u misschien nog tips? Zodat ik die trainer van a2 kan laten zien van dat ik zeer zeker op zijn minst bij a2 hoor. Groetjes, bas".

 

[23-8 14:13] Marcel - Voetbal Totaal: Ik wil dat je deze week bericht krijgt. Anders bel ik ze weer. Geef mij ook bericht wanneer je rond bent [23-8 22:26]

 

Bas : "Hoi Marcel, ik ben net terug van training van 19-1 hs-88. De training ging dikke prima. Alleen merk ik zelf dat het qua conditie beter moet. Daar ga ik ook zeer zeker aan werken. Ik wou u toch nog even bedanken.