We komen voor haar zoon maar zijn moeder speelde topklasse en wil weer een club. Twee vliegen in één klap

Het kan raar lopen maar we komen in Zevenaar om haar zoon te beklijken en blijkt dat moeders vorig seizoen nog bij Eldenia in de topklasse voetbalde. Na een seizoen waarbij het niet boterde tussen de vrouwen onderling en dat de trainer werd ontslagen begint het nu toch weer te kriebelen en zoekt ze toch weer een topklasse club.

 

Vandaag in Zevenaar op locatie van S.D.Z.Z een fijne scoutingsdag waarbij scouts van Vitesse, HO Vitesse, sc Heerenveen en NEC aanwezig waren. Daarbij vielen een paar spelers op. In de onderbouw een topkeeper voor Fortuna Sittard via onze eigen scouts. Een spelertje voor Go Ahead via onze eigen scouts en een speler voor Vitesse. In de bovenbouw een speler voor sc Heerenveen. Tevens was er een zaakwaarnemer die 2 spelers op de korrel had. Mooie groep waarbij met volle overgave werd gespeeld.