Is toch wel vreemd...

We zagen de afgelopen maanden voldoende jongens in de bovenbouw die wellicht een aanvulling kunnen zijn bij een BVO. Wat zie je vooral gebeuren? Veel spelers van KK divisie, van nietszeggende landen, spelers die wellicht een contract hebben in verwegistan, zal wel een goeie zijn, dus laten we die maar halen, staat leuk op onze club CV. Je ziet nooit eens wat nieuws, spelers, van een 1e, 2e divisie club amper een kans krijgen. Weer die jeugdinternational van Albanië of van een club uit Letland of waar dan ook. Een speler werd gehaald uit Vietnam voor commerciële doeleinden, want zijn voetbalkwaliteiten waren om te huilen en na een seizoen alweer terug naar het tropische aziatische  land. Heeft heel wat gekost...maar dan krijg je ook....niks. Maar wie scout zoiets dan?

 

19 oktober a.s.

 

Dat is ook de reden dat de meesten niets doen voor de bovenbouw en we als Voetbal Totaal een heus 2 tal selectieteams hebben samengesteld om tegen elkaar te spelen op de accommodatie van vv Nederhorst. Spelers uit Noord, Oost, West, Zuid Nederland en uit Vlaanderen.  Ze laten zich zien aan 4 tal scouts en zaakwaarnemers om alsnog een contract te verdienen. We gunnen ze dat ook. En als een scout/zaakwaarnemer bij onze scoutingdag in Zevenaar 2 spelers heeft opgeschreven en 1 op de dag in Groningen zijn er dus mogelijkheden voor deze jongens.

 

Ook voor meiden


Ook voor de meiden willen we zoiets organiseren. Een soort van Nationale Scoutingdag Meiden in combinatie met spelen en trainen. Die dag ligt al vast op 7 november en zijn in overleg met een prachtlocatie. Info volgt.