19 oktober voor de bovenbouw en 7 november voor meiden Nationale Scoutingsdag

19 oktober gaat het beginnen. Uit onze scoutingsdagen zijn talenten naar voren gekomen waar amper aandacht aan besteed is. Helaas. Gelukkig hebben we nu 4 zaakwaarnemers die zeker aan de gang kunnen voor talentvolle spelers. Leeftijden varIëren gemiddeld tussen de 16 en 21 jaar.

 

Wat is de bedoeling:

We spelen een wedstrijd op 19 oktober met spelers vanuit de scoutingsdagen. Totaal 32 geselecteerde spelers 11 v 11. Locatie vv Nederhorst. Van daaruit gaan we verder selecteren tot we een  topteam geformeerd hebben die gaan spelen tegen een Belofteteam van een BVO. Ook deze spelers zien nog mogelijkheden bij een BVO evenueel buiten de landsgrenzen en ja dan komen de zaakwaarnemers om de hoek kijken.

 

Meiden

Op 7 november een Nationale Scoutingsdag voor meiden op een locatie centraal in Nederland  waarbij getraind en gespeeld wordt. Op dit moment zijn we in gesprek met een hotel locatie die gekoppeld is aan een kunstgrasveld. Deze meiden worden in 2 dagdelen getraind en gaan een wedstrijd spelen met als doel gescout te kunnen worden door BVO's en/of topklasse clubs. Na de wedstrijd gaan scouts eventueel in gesprek met de meiden voor een vervolg.

 

Wil je hier meer over weten, schroom niet en stuur een app naar 0641129929 of een mail naar mail@sport-taal.nl