De 1e selectie wedstrijd bovenbouw is rond

De bovenbouw gaan we helpen om toch perspectief te bieden en wellicht een kans krijgen zich in de kijker te spelen.

 

De spelers komen voort uit de Scoutingsdagen!

 

De  1e selectiewedstrijd is rond en wordt gespeeld op het terrein van vv Nederhorst. Totaal 32 spelers, bestaande uit 2 keepers en 15 veldspelers. Eeen scheidsrechter en assistent scheidsrechters.

 

Waar de meeste organisaties geen interesse meer hebben in de bovenbouw (17 t/m 21) gaan we hier nog meer aandacht aan besteden en zullen zaakwaarnemers en scouts kijken of net die parel er tiussen zit om een kans te geven. Lukt het niet in Nederland, dan weten deze spelers dat het buitenland ook nog lonkt.

 

De wedstrijd staat gepland op 19 oktober a.s. en begint om 14.00 uur. Alle spelers zullen binnenkort een mail ontvangen met alle namen die mee doen plus de clubs waar ze nu spelen. De volgende wedstrijd staat gepland in november. Uiteindelijk zullen de beste spelers een wedstrijd spelen tegen een jong BVO team.