Dylan op scoutingsdag Utrecht naar FC Dordrecht en Louis van Gaal bij sv de Meer

Dylan was op onze Scoutingsdag op locatie sv Nieuw Utrecht op 6 mei j.l. opgevallen en door één van onze vaste scouts doorgegeven aan FC Dordrecht waar hij stage mag lopen bij FC Dordrecht Voetbalschool O13.

 

Sjoerd den Bok en Dylan de Jongh beide uitkomend voor de Talenten Academy van Leon Hutten tonen hier heel blij de uitnodiging voor een stage bij de FC Dordrecht Voetbalschool O13 die volgende week woensdag 15/9/21 weer gaat beginnen aan het seizoen 2021-2022.

 

Louis van Gaal

 

Een dag na de klinkende 6-1 zege tegen Turkije stond bondscoach Louis van Gaal alweer op het trainingsveld. Bij zijn oude amateurclub s.v De Meer in de Watergraafsmeer gaf hij jeugdspelers geheel op eigen wijze een training.

 

Na het winnen van twintig internationale prijzen, kwam hij vanmiddag terug als ambassadeur van een project dat amateurclubs financieel steunt na de corona periode. "Ik kwam op de fiets en zelfstandig", vertelt Louis van Gaal trots. "Ik kwam hier als negenjarige binnen" Lees verder op AT5