Meest talentvolle dag binnen 1 jaar

Unaniem waren onze scouts het erover eens. Afgelopen zondag waren de grootst aantal talenten bij de onder/midden en bovenbouw. Van grote amateurclubs maar van de kleine amateurclubs. Winkelen in de talentenwinkel. Het notitieboekje zat bij allen vol en dat moest we allemaal doorgegeven worden aan de BVO's. Dat is nu even een weektaak maar de volgende dag staat alweer op stapel in Beusichem. In de onderbouw waren spelers die van een paar gerenommeerde clubs opvielen. Gewoon talenten. Als scout zie je dat snel en kijken we vooral naar handelingen met en zonder bal. Wat doen ze bij aanvallen, verdedigen en omschakelen. De drie meiden lieten zich gelden tussen de jongens en we zien dat meiden makkelijk aanhaken op dit niveau.

 

Zo hadden we bij de bovenbouw een compleet team van asv Dronten op bezoek. Kwamen met een paar busjes richting Haarlem. Maar ook spelers vanuit de polder die stage hadden gelopen bij een BVO en een speler die reeds 5 jaar bij PEC had gespeeld en 1 jaar bij Kortrijk. Deze speler hebben we inmiddels aangeboden bij een zaakwaarnemer. Op 19 oktober en 7 november selectiewedstrijden bij de bovenbouw bij vv Nederhorst en sv Nieuw Utrecht. Daarnaast heeft Voetbal Totaal inmiddels komend jaar Sportcentrum Olympos afgehuurd. Informatie volgt nog.