Vanaf 1.1.2022 alleen spelers en speelsters vanaf 15 tot en met 22 jaar

Na 1 januari 2022 hebben we besloten het scouten alleen te gaan doen voor spelers en speelsters van 15 tot en met 22/23 jaar.

Een groot aantal ouders van de onderbouw weten het vaak zo goed, uiteraard niet allemaal, maar het werk word je onmogelijk gemaakt.

Tijdens Corona geen probleem maar na de deze Corona tijd denken velen de Messi of Ronaldo in huis te hebben. Het plezier gaat er dan af en als hun zoon dan niet gescout is willen ze dat graag aan je laten weten. We hebben zelfs met bedreigingen te maken gehad. Of we hun kind even naar een betaalde club brengen enz. 

 

Aangezien we voor de bovenbouw ook selectiewedstrijden organiseren gaan we deze vrijwel elke maand houden en de jongens en meiden helpen bij hun zoektocht naar een mooie betaalde club, 2e divisie, 3e divisie of bij de meiden een BVO of Topklasser.. Uiteraard scheren we niet alle ouders over één kam maar de goede moeten onder de kwade lijden. Maar we strijden verder en juist de bovenbouw met de connecties bij de BVO's, 2e en 3e divisie clubs hebben onze aandacht nodig.