VVLK en SVO `68 praten over fusie tot één club

Sinds 2015 werken de jeugdafdelingen van SVO en VVLK zeer nauw samen. De jeugdteams vanaf de JO-11 zijn allemaal samengesteld uit voetballers van zowel SVO als van VVLK. Deze samenwerking verloopt uitermate succesvol. In de afgelopen 6 jaar is gebleken dat het succes onder andere komt doordat iedere speler zoveel mogelijk op zijn of haar eigen niveau kan voetballen. Daarnaast is in die 6 jaar bevestigd dat de culturen van beide dorpen niet of nauwelijks van elkaar verschillen. De samenwerking vormt wat betreft de besturen van beide verenigingen een opstap naar een verdere samenwerking of beter gezegd: een fusie van beide verenigingen naar één vereniging. Wij zien een toekomst voor één vereniging waarin iedereen op zijn plek is, voetballend maar zeker ook als sociale ontmoetingsplaats. Naast het feit dat een fusievereniging voetballend meer kansen en mogelijkheden biedt voor haar leden, zijn er zeker ook andere redenen (of eigenlijk een noodzaak) om te fuseren. Zo biedt een fusie efficiency voordelen op gebieden als accommodatie, inkoop en vrijwilligers.

 

Lees verder op de site van SVO '68