Voor meiden die graag aansluiten! MO13, MO15, MO17 en MO19

Wellicht hebben jullie nog mooie herinneringen aan de wedstrijden in Twente. Wij wel en we krijgen echt leuke reacties uit grote delen van Nederland.

 

Omdat we nu verder willen ontwikkelen bij speelsters en op een sterk niveau willen oefenen bieden wij deze kans. Ook al ben je eventueel afgevallen bij Jeugd Plan Nederland van de KNVB maakt ons niet uit.

 

In november staat in de planning wedstrijden tegen tegen BVO's.  Tussendoor zijn we bezig met een oefenwedstrijd tegen vv Tricht tegen hun MO23 meidenteam en ook jongens teams willen voetballen. vv Zaandijk JO15.1 wil graag oefenen tegen one MO15. Topklassers  worden benaderd voor oefenwedstrijden. Een toernooi staat in de planning in mei 2022 tegen buitenlandse clubs! Deze is inmiddels aangevraagd.

 

Training:

De training bij sv Zevenhoven blijft uiteraard op de vrijdagavond. Een proeftraining? klik hier

 

Spelen en trainen:

Talententeams MO13/MO15/MO17/MO19

Voor meiden die op vrijdag NIET kunnen:

 

Spelen we op zondag of een keer op dinsdagavond een oefenwedstrijd dan trainen we een week vooraf op de zondag bij evt. sv Nieuw Utrecht of een club Regio Amsterdam. Utrecht is voor alle speelsters zeer centraal aan de A2.