Officiële handeling bouw clubhuis

Dinsdagmiddag 12 oktober heeft wethouder Jan Verbeek van de gemeente Zuidplas en voorzitter van VVM Ton Redegeld, de symbolische ‘eerste’ steen gelegd voor de bouw van het nieuwe VV Moordrecht clubhuis. Dit alles met de hulp en onder toeziend oog van het team JO11-1.

 

Een mooie mijlpaal voor de vereniging. Dit feestelijke moment, waar bestuursleden en de leden van de bouwcommissie namens VV Moordrecht bij aanwezig waren, is het resultaat van vele gesprekken die VV Moordrecht en de gemeente Zuidplas enkele jaren geleden zijn gestart. Mooi dat na deze periode van overleg en het sluiten van overeenkomsten nu eindelijk gestart is met de bouw van het clubhuis! Dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.

 

Begin 2022 zal er voor alle leden een evenement rond de bouw van het nieuwe clubhuis worden georganiseerd. Hierover volgt op een later moment meer informatie.

 

Het clubhuis wordt gebouwd door bouwbedrijf Frans Vink & Zonen BV.

 

Klik voor de fotoslide en twee filmpjes voor een impressie van de officiële handeling op de site van vv Moordrecht. Klik bij de bron. Bron vv Moordrecht