Talenten die de weg vinden.....kansen krijgen....

De naam van AMVA wordt steeds bekender en groter. Dat is de mazzel dat je uit de media komt. Gisteren kwamen er weer nieuwe talenten die ons wisten te vinden. Uit Veenendaal, Ede, Dordrecht, Aalsmeer en Abcoude. En wat voor talenten. Inmiddels staan wedstrijden op het programma voor de MO15 en MO17. Voor de MO13 zoeken en scouten we nog meiden. Het gaat de kant op waar we naar toe willen. Meiden helpen naar nog hoger niveau.

 

De AMVA biedt meiden kansen die of afgevallen zijn bij JPN, of bij de club niet in hoogste JO team mogen voetballen. En meiden die bij hun club liever niet bij MO teams voetballen maar niet anders kunnen.

 

De meiden komen in een warm bad met Amsterdamse flair en humor. We mogen wel zeggen nav berichten in de media dat we selectieteams hebben die gezamenlijk trainen in midden Nederland. En uiteraard op locatie van sv Zevenhoven. Ook tijdens de scoutingsdag worden meiden gescout en eventueel bij voldoende talent bij AMVA gevoegd. Ook staan er wedstrijden in de planning tegen BVO's in België. Inmiddels 5 meiden een stage bij 2 BVO's. Centrale training 31.10 en geplande wedstrijden tegen Kadoelen, Rijnvogels en Ter Leede.