Jubileumfeest 100 jaar HSC'21

Op zaterdag 30 oktober is in zalencentrum Het Hagen de grote feestavond in verband met het 100-jarige jubileum. De avond is voor iedereen bedoeld die iets met HSC’21 heeft. Dus spelers, rustende leden, oud-leden, supporters, familie en alle andere aanhangers en geïnteresseerden zijn welkom.

 

Op de avond zal ook Het Elftal van de Eeuw bekend worden gemaakt. Alle genomineerde spelers en trainers zijn voor deze avond uitgenodigd en waar deze niet meer onder ons zijn, zijn naaste familieleden van de genomineerden aanwezig. We kunnen maximaal 700 personen herbergen en op dit moment zijn er nog ca. 100 kaarten beschikbaar. De kaarten zijn GRATIS en kunnen worden afgehaald in de kantine of tijdens winkeltijden bij Schoen- en Sleutelservice van der Kuil aan de Molenstraat. Bron HSC '21