FC Meerdijk, steviger de toekomst in met een nieuwe 'jeugdvoetbalclub' in Emmen.

De jeugd is met ingang van het dit seizoen spelen onder FC Meerdijk verder gegaan. Leden van SC Angelslo en vv Emmen besloten in mei dit jaar het voorstel aan te nemen om beide jeugdafdelingen samen te voegen in een SJO (Samenwerking Jeugdopleiding). Zowel SC Angelslo als vv Emmen zien met deze samenwerking een duurzame en structurele oplossing voor het jeugdvoetbal op de Meerdijk. De nieuwe SJO telt inmiddels bijna 300 leden en er zijn 25 teams ingeschreven om aan de KNVB-competitie deel te nemen. De teams tot en met JO13 gaan voetballen en trainen op het complex van SC Angelslo en de overige teams op het complex van vv Emmen. Tevens is gekozen voor een nieuwe shirt en een nieuw logo voor de SJO FC Meerdijk. Meer informatie over de FC Meerdijk verscheen in de nieuwe presentatiegids, welke in september is verschenen. Bron vv Emmen