Meiden het plezier weer teruggeven. Merk je dat je niet wordt gewaardeerd? App even

Wij zijn jullie nog steeds heel erg dankbaar, Shirley is wel een niveau lager gaan spelen dan waar ze eerst zou beginnen bij sv Reeshof omdat dat nu beter uit komt voor haar maar ze zit nu echt op haar plekje, ze heeft een heel leuk team en voeld zich er ook erg fijn.

Er spelen inclusief Shirley 4 meiden en de rest jongens. Ze hebben nu 3 wedstrijden gespeeld waarvan ze er 2 hebben gewonnen en 1 verloren. De keeperstraining is ook begonnen en zij zagen waarom jullie wel iets in haar zagen maar dat het nog niet genoeg is omdat ze nog nooit keeperstraining had gehad, ze mist wat technieken maar die worden haar nu ook aangeleerd. Het gaat erom dat ze veel plezier heeft in wat ze doet en dat heeft ze nu dus we zijn echt helemaal blij, bedankt! Heb jij hetzelfde probleem? App even naar 0641129929