· 

Dan heb je de vereniging op de Veluwe...competities compleet stilgelegd

Twee onbetrouwbare ministers waarbij de één leugens op leugens opstapelt en de ander die maar in het luchtledige lult en samen niet weten wat sport voor een impact heeft op de samenleving. Terwijl andere landen na het oplopen van besmettingen direct reageren, zijn deze Peppie en Kokkie bezig een nieuw kabinet in elkaar te sleutelen die gedoemd is binnen enkele maanden te mislukken omdat de mensen ze niet meer pruimen.

 

Nu het alweer te ver oploopt reageren Peppie en Kokkie pas. En zorgen hiermee dat ze onmogelijke zaken eisen van sportverenigingen. Een vrijwilliger die ondanks kou en regen elke avond bij de ingang staat om je QR pas te controleren voor een gevulde koek als beloning. Maar let wel....je moet wel elke dag daar staan en als het even kan ook in de weekenden. Dan speelt de JO19.1 zijn thuiswedstrijd...maar verneemt doordeweeks dat de tegenstander niet komt opdagen omdat ze maar 8 spelers hebben. Competitie ontwricht. Kunnen we nog inhalen? Nee dat gaat niet want we hebben geen spelers meer.

 

Veluwe

Stel je speelt op de Veluwe, een christelijk bolwerk. Hier wordt wellicht helemaal geen teamsport meer beoefend. sv Urk, vv Barneveld, vv Staphorst, Nunspeet, VVOP enz. kunnen de competities beter verlaten aangezien ze toch geen complete teams kunnen samenstellen. Na anderhalf jaar mochten we weer, Nou daar kan nu weer een streep door en zal de bewegingsarmoede weer toenemen. En dat geïnitieerd door Peppie en Kokkie. Onze anti sporters. Wie pakt er in de 2e kamer een keer de handschoen op en zet deze twee gewoon terug waar ze horen...Zou Jack Spijkerman zeggen! "Vuilnisman, kunnen deze twee zakken ook nog mee?"