DEADLINE SPELREGELBEWIJS VERPLAATST NAAR 1 JANUARI 2022

Dit seizoen moeten spelers en speelsters geboren in het jaar 2004 het spelregelbewijs halen. De deadline voor het halen van het Spelregelbewijs is verplaatst van begin september 2021 naar 1 januari 2022. Door het verplaatsen van de deadline hebben spelers en verenigingen in roerige tijden van corona meer tijd om dit te organiseren. Ook dit jaar is het essentieel het Spelregelbewijs op tijd, dus uiterlijk 1 januari 2022, te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het Spelregelbewijs niet hebben, mogen zij in het vervolg van het seizoen 2021/‘22 namelijk niet meer voetballen.

 

Voor verenigingen ligt er een belangrijke taak om de gegevens van de spelers (actuele e-mailadressen) op orde te hebben in Sportlink Club én de betreffende spelers/speelsters erop te attenderen dat zij het spelregelbewijs moeten behalen. Spelers/speelsters kunnen zich met het juist vastgestelde e-mailadres registreren voor het KNVB Account om daarna te kunnen inloggen op de website van Voetbalmasterz, waar zij kunnen oefenen en uiteindelijk het spelregelbewijs kunnen behalen.

 

Via deze link is meer informatie te vinden over Voetbalmasterz, het KNVB Account en de veelgestelde vragen over het spelregelbewijs. Bron KNVB