Hey mannen...even een leuk berichtje...wat doen we nog meer...

Hey marcel even een leuk berichtje!Sem heeft gister een een uitnodiging gehad dat hij mee mag doen met de regiotrainingen van fc twente heracles academie! heel erg bedankt dat jullie zijn naam door hebben gegeven aan fc twente heracles! Een mooie stap voor hem in de goede richting gr kevin

 

Ook Julia gaat stage lopen bij ADO Den Haag. Vanuit Deurne heeft de scout van NAC vijf talentjes doorgegeven

 

Yasmin aangenomen beloften Pec Zwolle ze hebben mij gebeld zo blij dankjewel 

 

Ook Lina mag zich verblijden met een uitnodiging van ADO Den Haag.  Gefeliciteerd

 

Van onze scoutingsdag in Haarlem bij Olympia Haarlem Hé man, Isaija mag stage lopen bij Go ahead.

 

Tijdens onze scoutingsdagen zien we steeds meer spelers en speelsters die een stage krijgen bij een mooie BVO. Hierdoor kunnen spelers hun talenten laten zien en hopelijk ook worden opgenomen in de opleiding. Zou heel mooi zijn. Veel berichten komen bij ons binnen en dat geeft een warm gevoel en daar doen we het voor.

 

Meiden

Inmiddels hebben we nog meer contacten weten te leggen binnen het vrouwen en meiden voetbal. Inmiddels lopen meiden al stage bij diverse betaalde clubs en kunnen we ons meer toeleggen op de begeleiding van jong talent. Van amateurclub naar een BVO. Wat komt er allemaal bij kijken. De meiden willen voetballen en we helpen bij hun carriere en alle randzaken. Wil je als meisje ook begeleid worden door ervaren begeleiders? Wil je meer lezen? Klik hier