Hoofdklasser Silvolde traint dinsdag en donderdag om 7 uur in de ochtend

Trainer Stéven Verheijen van hoofdklasser Silvolde is niet voor een gat te vangen. ’s Avonds niet trainen? Dan doen we dat toch in de ochtend om 07.00 uur.

 

Toen vrijdagavond de aangescherpte coronamaatregelen bekend werden, ging Verheijen op onderzoek uit. ,,Er bleek al vrij snel animo voor te zijn bij de spelers om op andere momenten te trainen", zegt de Ulftenaar. ,,En daar ben ik best wel trots op. Voetbal is toch vaak een traditionele sport. Als je een topzwemmer bent, lig je ook elke dag om half zes in het zwembad. Corona heeft mij wel geleerd dat niet altijd alles meer hetzelfde is en het soms anders moet.”

 

De selectie van Silvolde krijgt van Verheijen vier trainingsmomenten aangeboden, de komende dagen. Lees verder in de Gelderlander.