Wie doet aan zelfreflectie? Leer jezelf kennen

In de vorige nieuwsbrief hebben we je aan de hand van de enquête (Waar sta ik als jeugdtrainer of coach?) laten nadenken over je trainingen van de afgelopen weken. We hebben veel reacties ontvangen en het is mooi om te zien dat de meeste inzichten al aandacht krijgen in de trainingen: jullie zorgen voor structuur en variatie, hebben daarbij vooral oog voor alles wat de sporters al wel kunnen én geven hier ook complimenten voor.

 

Het inzicht dat nog wat aandacht verdient is het overdragen van regie aan de sporters. Gelukkig kunnen wij daarbij helpen. Kijk vooral eens naar het artikel inzicht 4: regie overdragen of volg één van onze gratis workshops 4 inzichten.

 

Deze vragen waren vooral bedoeld als zelfreflectie voor jou als trainer of coach. Kijk ook eens of je dit soort vragen kan stellen aan jouw sporters. Dit kan nog verrassende inzichten opleveren. Bron Gemeente Amsterdam