Voetbalclub Tromsø protesteert via shirts met QR-code tegen WK in Qatar

We hoopten dat de FIFA en Qatar de laatste keer naar ons zouden luisteren, maar het is duidelijk dat geld belangrijker is dan mensenrechten en mensenlevens. Ruben Yttergård Jenssen met ons QR-shirt. De QR-code brengt je naar een pagina die je steeds meer informatie zal geven over wat er gaande is in Qatar. Ruben Yttergård Jenssen met ons QR-shirt.

De QR-code brengt je naar een pagina die je steeds meer informatie zal geven over wat er gaande is, op de grond in Qatar.

Het meest waardevolle bezit hier is niet het geld dat je hebt verdiend, maar hoe je andere mensen hebt behandeld. Het meest enge is dat je weet dat je mensen slecht behandelt. Waarom zou je anders geld uitgeven om een mooier oppervlak te laten zien van de vreselijke dingen die je doet. Nou, we zijn terug. Kijk naar onze nieuwe kit. De QR-code brengt je hier. Een pagina die je steeds meer informatie zal geven over wat er gaande is in Qatar.

 

Bron voetbalclub Tromsø