Ook JO15.1 van sv Wilhelminaschool vroeg op voor de training

Ook in de jeugd is een goede voorbereiding het halve werk. Daarom wordt bij verenigingen in het amateurvoetbal flink geschoven met de begintijden van trainingen van jeugdelftallen, die binnen de geldende coronaregels willen kunnen trainen.

 

De JO 15.1 van sv Wilheminaschool had vroeg de wekker gezet en stipt kwart voor zes werd de eerste bal getrapt. De spelers van jongens onder 15-1 moesten afgelopen dinsdag vroeg op. Zaterdag staat er weer een wedstrijd op het programma. Afgelopen weekend kwamen de jongens nog in actie zonder dat er getraind was.

De begintijd van die trainingen op dinsdag en donderdag beginnen nu eenmaal later dan vijf uur 's middags. En dan mag er van het kabinet niet meer getraind worden. Wil je meer lezen? Ga dan naar RTV Oost