Van voetbalster naar topvoetbalster

Wat moet je ervoor doen?

 

Om naar een BVO te gaan komt veel bij kijken.

 

Maar hoe krijgen we jou zover? Wilskracht Doorzettingsvermogen Talent Op niveau spelen: Uit ervaring hebben we gemerkt dat de meeste BVO's vragen om minimaal op divisieniveau te voetballen tussen de jongens.

 

Daarnaast bieden we jou intensieve persoonlijke begeleiding met als enige doel: jou bij te staan in je ontwikkeling tot een top professional. Je sterke en minder sterke punten brengen we in kaart en op basis daarvan stellen we een Persoonlijk Ontwikkelings Plan op. Daarnaast staan we je met raad en daad bij tijdens de moeilijke situaties die je ongetwijfeld gaat tegenkomen in je carrière, (tegenslag, kritiek, blessures, communicatie issues, etc.) en adviseren je over de door jou te nemen beslissingen. We brengen je indien nodig of gewenst in contact met specialisten die je op diverse aandachtsgebieden kunnen helpen

 

Ben je nog amateur, speel je op (jeugd) divisie niveau, maar heb je wel de motivatie om alles te doen om (nog) prof te worden, dan kun je ook bij ons terecht. Ben jij een super gemotiveerde voetbalster die alles uit haar voetballoopbaan wil halen? Neem dan contact met ons op en overtuig ons van jouw ambities! Wij hebben de voorbeelden...nu jij nog. 

Wil je een gesprek?

Wil je meer weten? 0641129929 of

 

mail@sport-totaal.nl