PLANNING EN DEADLINES VOORJAARSCOMPETITIE EN 3E FASE

Er wordt momenteel binnen het jeugdvoetbal vanwege de coronamaatregelen nog maar deels gespeeld in de najaarscompetities, de reeksen of in de 2e competitiefase, maar de KNVB is al bezig met de voorbereiding voor de vervolgcompetities voor het kalenderjaar 2022. Dit betreft dan de voorjaarscompetities voor de junioren en de 3e competitiefase voor het pupillenvoetbal en voor de pilotcompetities in het jeugdvoetbal voor de districten in West- en Zuid-Nederland. Dit betekent dat de tijd is aangebroken om de wijzigingen voor de voorjaarsreeks door te geven.

 

De resultaten behaald in de competitie, reeks of laatste competitiefase in het najaar 2021 zijn uiteraard leidend voor de indelingen voor het vervolg in het voorjaar van 2022. Binnen de landelijke divisies is bovendien sprake van een vastgestelde promotie en degradatie. Voor het doorgeven van wijzigingen geldt in de districten Noord, Oost en Zuid de deadline van 12 december 2021. De deadline voor het district West is al verstreken. Lees verder op de site van de KNVB