In België wordt voetbal als essentieel gezien

In België zijn de besmettingen al aan het dalen en heeft men besloten de buitenactiviteiten door te laten gaan. Is het virus daar anders dan hier?

 

Uitzonderingen en zijn open: musea, bibliotheken, gewone zwembaden, ijspistes, wellness- en fitnesscentra, sport- en jeugdactiviteiten;

 

Sportwedstrijden en -kampen

• Geen publiek meer toegelaten bij zowel professionele als niet-professionele sportwedstrijden, binnen én buiten. De maatregel betekent onder meer dat het voetbal en het veldrijden opnieuw zonder publiek zal moeten plaatsvinden; • Elke deelnemer aan sport die jonger is dan zeventien jaar of nood heeft aan begeleiding kan wel vergezeld worden door twee meerderjarige personen; • Sportkampen kunnen alleen plaatsvinden zónder overnachtingen.