Nu is adverteren voor een maand GRATIS....

Wij publiceren klikbare video's met daarin uw advertentie. Heeft u een actie? U betaalt slechts 30,-- vaste productiekosten. Daarnaast een overeengekomen percentage over uw verkoop.

 

Adverteren is gratis

Geen verkoop dan kost het ook niks. Wat doen wij? Wij publiceren uw gratis advertentie een maand lang tijdens wedstrijdsamenvatting of interview op video. U komt bij ruim 9.000 gelikte Facebook pagina's. Instagram met ruim 1.000 volgers. 2.700 volgers op LinkedIn en 8.000 nieuwsbrieflezers. Daarnaast adverteren we op Facebook, Instagram en Google voor een maand lang. Zeer interessant voor werven van leden, klanten voor:

  • voetbalscholen
  • voetbalkampen,
  • clinics,
  • bijscholingen,
  • voetbaluitjes,
  • artikelen
  • voeding

voor zowel landelijk als regionaal met de AMVA.