KNVB verwacht vanaf 5.2 weer te voetballen. Overschrijving amateurvoetbal in de winter

Dit zijn de regels:

 

Wanneer je van club wisselt, dien je hiervoor een overschrijving aan te vragen. In de winter is er een overschrijvingsperiode voor internationale overschrijvingen en overschrijvingen voor bij de KNVB geregistreerde contractspelers (dus van contract naar contract). De aankomende overschrijvingsperiode is van 4 tot en met 31 januari 2022. We lichten toe wat wel en niet meer kan.

 

Voor nationale overschrijvingen is er geen tweede overschrijvingsperiode in de winter. In de winter, met als deadline 31 januari 23.59 uur, is het alleen mogelijk om over te schrijven wanneer het een internationale overschrijving of een overschrijving voor bij de KNVB geregistreerde contractspelers (dus van contract naar contract) betreft. Voor alle andere overschrijvingen geldt dat uitsluitend overschrijving kan worden verkregen in navolgende situaties: Lees verder op de site van de KNVB