Mogen 18 plus spelers/ster na achten weer trainen?

Daar was nog onduidelijkheid over.  JA DAT MAG

 

Met de nieuwe versoepelingen rondom Corona die vrijdag 14 januari bekend zijn gemaakt, mag er vanaf 15 januariweer volop gevoetbald worden bij de verenigingen. Van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, want er zijn geen restricties rondom tijdstippen dat je je activiteit moet beëindigen. Waar we nog wel op moeten wachten, is het spelen van competitiewedstrijden. Dat geeft iedereen mooi de tijd om op tijd fit te zijn voor de eerste wedstrijd!

 

  • Kantine mag niet open, wel kan weer het consumptie-afhaalloket worden gehanteerd
  • Kleedkamers mogen open, op vertoon van een coronatoegangsbewijs (CTB).
  • Daarnaast dient in de kleedkamer een mondkapje te worden gedragen
  • Voor de binnensportlocaties (zaalvoetbal) geldt dat een CTB is vereist.
  • Publiek is niet welkom