Gisteren in Haarlem...goede spelers gezien

We zien steeds meer talent en dat met al onze scouts geeft dat een goed gevoel. Ook zijn veel spelers inmiddels doorgegeven en we konden zelfs een speler uit Zeeland aanbieden bij Waasland Beveren en een uitnodiging zal ontvangen voor een proeftraining. Aangezien ze ook met een speler in België bezig zijn willen ze deze jongen van JVOZ ook graag zien.

 

We hopen dat iedereen zijn  weg zal vinden. Na jaren als scout van de bond geweest te zijn zagen we eindelijk een talent van FC Aalsmeer. Dat viel ons op, maar ook één van onze eigen scouts die toevalligerwijs ook scout voor PSV. Niet om gelijk uit te nodigen maar om vaker te volgen.

 

Onze dank gaat uit naar onze eigen scouts die overal vandaan komen. Deventer, Almelo, Rotterdam, Hardinxveld en Uithoorn.