· 

Nieuwe leden werven voor cubs? Voor de voetbalschool?

De Corona-crisis heeft er flink in gehakt voor veel verenigingen. Jongens en meiden in de bovenbouw twijfelen of ze nog wel door willen. Dit geldt voor vele verenigingen en iedereen doet zijn uiterste best om iedereen binnenboord te houden.

 

Voetbal Totaal is een platform dat al jaren bestaat en willen de clubs helpen aan nieuwe leden. Leden uit jouw regio. Jongens, meiden van verschillende leeftijden. En het kost de club niets. Hoe doen we dat dan? Om de bedrijven te ondersteunen zijn we gestart met dit online platform, zodat wij jou nieuwe leden ook via ons kanaal kunnen werven.

 

Op de site komen de diverse clubs te staan die meedoen met een leuke promotietekst. Hoe leuk is jouw vereniging? Waarom moeten nieuwe leden lid worden van jouw club?

 

Hoe werkt het

 

Via de site kun je de club opgeven. Plaatsen van je verenigingspromotie is geheel vernieuwd . Op de site komt je vereniging met inschrijvingsformulier. Via ons platform kunnen nieuwe leden lid worden van jouw vereniging of een geheel gratis proeftraining aanvragen. En zodra een aanmelding binnen komt verzenden we dat naar de betreffende vereniging zodat je dat verder kunt afhandelen.

 

Adverteren doen wij voor jouw bedrijf

 

Als bedrijf adverteren we op diverse sociale media (Facebook en Instagram) en op Google in de betreffende regio maar ook landelijk. Zo blijft jouw vereniging continu onder de aandacht. Tevens plaatsen we regelmatig een nieuwsbrief en plaatsen de laatste nieuwtjes van de plaatsen verenigingen.

 

Graag nemen we binnenkort contact met je op of je geheel kosteloos wilt meedoen. Of app naar 0641129929