GameFi Platform DEA en Belgische voetbalclub KMSK Deinze gaan samenwerken

Het GameFi-platformbedrijf ‘Digital Entertainment Asset Pte. Ltd.’, ofwel DEA afgekort, heeft bekend gemaakt dat ze een strategische partnerschap aangegaan zijn met ‘Deinze Football Club NV’ (KMSK Deinze’).

 

De samenwerking

 

Door de nieuwe samenwerking heeft de Belgische voetbalclub een nieuwe sponsor erbij gekregen. Naar verluidt zal de sponsoring ingezet worden om NFT’s, digitale activa en videogame-items te kopen op het PlayMining-gameplatform van DEA.

 

De samenwerking houdt ook in dat KMSK Deinze zal deelnemen aan DEA’s Play-to-Earn (P2E)-spellen, als een gaming guild. Dit houdt in dat het als een ‘gaming guild’ DEA zal gaan helpen om inkomsten te genereren uit games door te investeren in en organiseren van NFT’s voor het Play-to-Earn-model. Lees verder op de site van Newsbit.nl