· 

WORD JIJ ONS PERSOONLIJKE SPONSOR VOOR EEN VAN ONZE MEIDEN?

Talentvolle meiden vanaf het seizoen 2022-2023 worden elke vrijdag kosteloos getraind op locatie van FC Aalsmeer. We willen van de AMVA een instituut maken dat klinkt als een klok. Michel Boerebach ex prof PSV wil ook helpen bij de training en Danny Wagenhuis die alles weet over pedagogiek in combinatie met trainen. Wat we wel willen met de meiden is bijv. een trainingskamp, een voetbalreis en vooral oefenen tegen topteams. BVO's en topklassers. Iedereen die met voetbaltalent gezegend is moet welkom zijn. Wat gaan we wel doen zodat het voor Meiden kosteloos trainen wordt. Meiden hebben dromen net als jongens? Help je ons die te realiseren? We gaan een actie doen wat zeker leuk is voor ons en voor jou zelf! Jij kan ons helpen om onze doelen voor de AMVA te realiseren maar wij als AMVA doen wat terug! Jouw (bedrijfs) naam  komt dan op de hoodie van jouw keuze, hoe tof is dat! ik heb nummers 10 t/m 60

Elk nummer is een bedrag dus doe je nummer 10 dan is dat 10 euro/doe je nummer 20 is dat 20 euro. Je kan zelf bepalen welk bedrag je geeft. Ik hoop zeker dat ik je genoeg geïnformeerd heb en dat je ons wilt en kan ondersteunen!. Je moet wel snel reageren want er zijn geen dubbele nummers. Wat doen wij voor jou? Een vermelding op de hoody, op de website en op de banieren. 

 

  • Nummer 11-20 vermelding op de hoodie en banier
  • Nummer 21-30 vermelding op de hoodie en banier en gids
  • Nummer 31-40 vermelding op de hoodie en banier, kleine banner met link op de site en gids
  • Nummer 41-50 vermelding op de hoodie en banier, middelgrote banner met link op de site en gids
  • Nummer 51-60 vermelding op de hoodie en banier, grote banner met link op de site en gids

 

Nummer 60 vermelding op de hoodie en banier, grote banner met link op de site en gids plus videoopname winkel/nbedrif en door klik in video naar product (Tarief 200,--)

Download
Kies hier uit welk meisje je wilt sponsoren
Deelenemende meiden aan AMVA.pdf
Adobe Acrobat document 40.5 KB