Pilot interne voetbalschool bij verenigingen

De KNVB is een pilot gestart om verenigingen te begeleiden bij het opzetten van een interne voetbalschool. Het doel is dat de verenigingen aan het begin van volgend seizoen hun eigen extra voetbalactiviteiten kunnen aanbieden. Vanaf nu ondersteunen we verenigingen ook via Rinus bij het organiseren van een bijbehorend voetbalinhoudelijk programma. Je vindt er oefenvormen voor een klein aantal spelers, gericht op meer persoonlijke aandacht en individuele ontwikkeling. Ideale vormen voor een interne voetbalschool dus!

 

AANBOD INTERNE VOETBALSCHOOL

 

Als vereniging dien je het een en ander te organiseren om een interne voetbalschool te starten. Zo moeten de trainers en/of Hoofd Opleiding, bijvoorbeeld nadenken over de inhoudelijke invulling van de interne voetbalschool. Via de onderstaande pagina's vind je een voorbeeld- training en programma. Deze kun je uiteraard inzetten voor de interne voetbalschool op jouw vereniging, maar dient bovenal als inspiratie. Via Rinus kun je honderden voetbalvormen en trainingen vinden die het programma kunnen vormgeven. Staat het ideale programma er niet tussen? Geen probleem, met Rinus kun je namelijk ook zelf oefeningen en trainingen maken. Lees hier meer over Rinus en de werking van alle functionaliteiten.