STEEDS MEER HOOFDEN OPLEIDING EN VERENIGINGEN ZIEN DE WAARDE VAN EEN OPLEIDING TOT HO

De Hoofd Opleiding (HO) is van onschatbare waarde voor elke vereniging. Hij of zij ontwikkelt en bewaakt de rode draad binnen de jeugdopleiding, zorgt voor een verbeterde doorstroom naar de senioren en draagt bij aan betere trainers. De opleidingen tot HO bereiden de deelnemers erop voor om al deze taken zo goed mogelijk uit te voeren. En met succes: de waarde van de opleiding is merkbaar voor de HO én voor de vereniging waar hij of zij actief is.

 

De HO-opleidingen in het seizoen 2020/’21 vonden gedeeltelijk plaats toen het coronavirus ons nog stevig in haar greep had. Ondanks alle uitdagingen en een aantal noodgedwongen digitale bijeenkomsten, zijn de HO-opleidingen van vorig seizoen op de verschillende onderdelen met gemiddeld een 8 zeer positief beoordeeld door de Hoofden Opleiding. Dat blijkt ook uit ervaringen uit de praktijk. Lees verder op de site van de KNVB