Voetbal Vlaanderen komt met filmpje ‘SAMEN SCOREN MET NEDERLANDS’

Vzw ‘de Rand’ lanceert het derde filmpje voor de campagne Boest! : Samen scoren met Nederlands. Het thema van dit  filmpje is ‘communiceren met ouders’. Op die manier doe je inspiratie op rond een heldere en vlotte communicatie met ouders binnen je club en krijg je handige tips mee.

 

Op het voetbalveld én langs de zijlijn hoor je  een grote talen diversiteit in de Vlaamse regio en in verschillende steden. Voor Nederlandstalige clubs is het soms zoeken hoe je vlot en helder communiceert naar alle ouders.

 

 

Hoe zorg je ervoor dat een ouder je brief, flyer of e-mail begrijpt? Als je weet dat in Vlaanderen 1 op 7 volwassenen laaggeletterd is, is investeren in duidelijke communicatie voor al de ouders in je voetbalclub interessant.

Lees verder bij Voetbal Vlaanderen.be