FUSIE RKSV PANCRATIUS EN SC BADHOEVEDORP

De leden van beide verenigingen hebben op 31 maart de fusie van beide voetbalverenigingen goedkeurd.

 

Na de fusiebesprekingen tussen beide verenigingen in de afgelopen maaanden legden beide besturen tijdens een Bijzondere Ledenvergadering een fusievoorstel voor aan hun leden. Zowel de leden van SC Badhoevedorp als die van RKSV Pancratius kregen een uitgebreide presentatie waarin de besturen de uitkomsten van de besprekingen in de diverse werkgroepen toelichtten. Aan het eind van de avond stond een grote meerderheid van de aanwezige leden achter de plannen.

 

90 jaar historie

 

De fusie betekent dat de verenigingen die beiden meer dan 90 jaar hebben bestaan vanaf het seizoen '22 - '23 door zullen gaan als één nieuwe vereniging onder de naam SCPB '22. In de komende weken en maanden zal nog veel werk verricht moeten worden om de fusie ook daadwerkelijk rond te krijgen. De beide verenigingen houden hun leden op de hoogte. Meer informatie zal worden gedeeld via de websites. 

 

Bron RKSV Pancratius