Feedback van je speler. Wat vinden de spelers/sters er eigelijk van?

Nu het einde van het seizoen in zicht komt, is het voor jou als jeugdtrainer of coach belangrijk te weten wat de spelers van jouw manier van trainen/coachen vonden. Om jou te helpen hierachter te komen lanceert De Assistent het programma Microfeedback. Dit is een programma waarmee spelers op een laagdrempelige manier cijfers aan de door jou gekozen competenties kunnen geven. Wat vonden ze bijvoorbeeld van de uitleg of trainingsvormen? Hoe kan jij je als trainer verbeteren? De feedback kan je vervolgens allemaal meenemen naar het nieuwe seizoen. Kijk vooral eens op de pagina over microfeedback om meer te leren over wat er allemaal mogelijk is.

 

Je doet je best om leuke en leerzame trainingen te geven. En je hoopt natuurlijk dat iedereen zich thuis voelt en plezier heeft. Jij bent best tevreden, maar… wat vinden je sporters er eigenlijk van?

 

Ga hier naar de MICROFEEDBACK

 

Bron Amsterdam.nl